Naravne sestavine. Veganom prijazno.

Srčno in naravno do kože.

NOVO: intimna nega zanj in zanjo!

Naravna kozmetika

Veliko pozornosti se posveča temu, kaj dajemo VASE, ne pa tudi temu, kaj dajemo NASE in slednje je enako pomembno. Pri nas mislimo na zdravje ljudi in Zemlje, zato skrbno izbiramo embalažo in sestavine, ki jih uporabljamo pri naših izdelkih.

Chili steps

Krema za nego stopal in masažo kože različnih predelov telesa.

Hairytale

Nega pri izpadanju las in za umivanje občutljivega ter k prhljaju nagnjenega lasišča.

Yoni & Me

Naravna nega, ki blagodejno vpliva na kožo zunanjih intimnih predelov.

več

Zakaj izbrati Dotiq

slovenska naravna kozmetika Balzam za ustnice z bučnim oljem z rožo

Vsi izdelki so ročno narejeni z ljubeznijo iz naravnih in izbranih sestavin. Naravna kozmetika, izdelana v Sloveniji, bo tvojo kožo negovala in razvajala. Je popolno darilo zate in tvoje najdražje.

Imam zelo suho kožo in preizkusila sem že ogromno tonikov za obraz, tudi takšnih od “priznanih” znamk. Iskreno povedano mi nobeden od njih kože ni navlažil tako kot tonik Dotiq. Koža je čez cel dan vlažna in mehka, zato ga uporabljam tako zjutraj in zvečer, ne zamenjam ga za noben denar.

IRENA, Ljubljana

Odkar sem prvič preizkusila balzam za ustnice z bučnim oljem, sem nehala kupovati ostale labele. To je najboljša labela na svetu! Čudovito se maže in je prave konstitucije tako poleti kot pozimi. Prav tako je to moje najljubše božično in rojstnodnevno darilo za prijateljice, mamo in sestro.

NELI, Maribor

Mazilo za telo je eden od najboljših kozmetičnih produktov, kar sem jih sprobala. FANTASTIČEN je! Vsakič me ima, da bi ga pojedla, na koži pa je the best. Najboljše mazilo za nosečniški trebuh je! Bravo!!!!!

MAJA, Ljubljana

Balzam za ustnice z bučnim oljem je daleč najboljše mazilo za ustnice! Končno labela, po kateri koža ne postane odvisna in od katere se ustnice ne izsušijo. Poleg tega noro dobro diši.

SARA, Novo mesto

Mazilo za telo omamno diši, super enostavno se razmaže in na koži pusti prijeten zaščitni sloj. 100% naravne sestavine so pa samo še dodaten plus. Naša telesa so že tako preveč izpostavljena strupom, zakaj bi jih nanašala še na kožo? Naravna kozmetika je zakon in Dotiq je top izbira!

MARTINA, Maribor

[]