O meni

Sem strastna plesalka in ljubim naravo. Zato me, če nisem zakopana v delu, najdeš prav tam: v plesni dvorani ali pa zunaj, na kakšnem hribu, ob vodi, na potovanju. Vedno v družbi kakšnega od svojih izdelkov.

Vsi izdelki so naravni in podpirajo aktiven življenjski slog. Narejeni so v Sloveniji, ročno, in spoštovanjem do našega čudovitega planeta, pod skrbnim vodstvom Mag.sci. Nurdina Bajramovića, mag.farm.

Vse se je pričelo nekaj let nazaj iz potrebe po zdravljenju in spremembi življenjskega sloga. Takrat, ko Slovenija še ni bila preplavljena z naravno kozmetiko, in sem si jo morala pripraviti sama, če sem jo želela imeti. Potreba je postala strast. Spremlja me sreča, in ta mi je na pot pripeljala čudovitega mentorja, s pomočjo katerega nastajajo novi, vrhunski naravni izdelki in tako je strast lahko postala posel in z njim znamka Dotiq.

Če ti bo kakšen izmed mojih izdelkov prišel prav ali pa ti bo pomagal rešiti kak izziv, bom izjemno vesela tvoje povratne informacije in sporočila!

Leja P.

Leja Potočnik, Dotiq

…smo se ravno včeraj pogovarjali in so vsi, ki sem jih spoznala s tvojo kozmetiko, totalno navdušeni… sploh nočejo več nič drugega. KEEP ROCKIN’.

MAŠA, Ljubljana

POVEŽIMO SE

Informacije

Spletna prodaja, Leja Potočnik s.p.

Gasilska pot 26, 8323 Uršna sela

Matična številka: 8131333000

Davčna številka: 13367129

IBAN: DE30 1001 1001 2622 4128 01 (N26 GmbH)

Dovoljenje za opravljanje dejavnosti priglašeno pri Uradu Republike Slovenije za kemikalije pod referenčno številko: 948-2018.

[]